Logo ontwerp voor Tante Toos
DODO Distillers logo ontwerp
Logo ontwerp 370 CC
MyLily logo-ontwerp
Ontwerp logo voor Mostache
Logo design Bio iTech
Logo HTG
Ontwerp logo Aeonian

Nieuw logo laten ontwerpen

Heb jij een nieuw logo nodig? Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak.

Stiekem is dit een van de dingen die we eigenlijk het allerleukste vinden om te doen. Een goed logo-ontwerp vertaalt het DNA van jouw bedrijf of organisatie in een helder en memorabel beeld. Wij hebben ondertussen veel meer logo’s gemaakt dan we hier in onze portfolio kunnen laten zien. Graag lichten we de mogelijkheden voor jouw nieuwe logo in een persoonlijk gesprek toe. We inventariseren dan meteen uitgebreid de ideeën en wensen die jij hebt voor jouw nieuwe logo op het gebied van kleur, vorm en stijl.

Ziggo radical digitization logo
Logo ontwerp voor Let's dance festival
Ontwerp logo Whatunga
Nieuwe website laten ontwerpen? Logo ontwerp wepsaait.nl
Logo design Vlot festival Baflo
Logo Tamara Agra
Stijl 7 logo ontwerp
Logo-ontwerp voor Studio P&D
Logo ontwerp Marciaborg
Ontwerp logo Kunst aan Huis

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Waarom wil je een nieuw logo laten ontwerpen? Ga je een nieuw bedrijf opstarten? Heb je een nieuw logo nodig of een restyling? Waarvoor ga je het gebruiken? Hoe kunnen wij je helpen een start te maken bij het verwezenlijken van je dromen? Vertel het ons!

Na het kennismakingsgesprek en de inventarisatie van wensen gaan we direct voor je aan de slag met het logo-ontwerp. In onze ontwerpstudio maken we altijd drie verschillende logoschetsen. Wanneer deze klaar zijn maken we een afspraak met jou voor een eerste presentatie van de drie ontwerpen. De ene keer zit er wellicht direct iets voor je bij en kan één van de logo’s gelijk uitgewerkt worden naar een definitief ontwerp. De andere keer zitten er misschien in alle voorgestelde logo’s wel aanknopingspunten die gebruikt kunnen worden om jouw nieuwe logo uit samen te stellen.

De eerste logo schetsen worden bij ons op de ontwerpstudio altijd eerst met de hand getekend. Daar waar we tot vorig jaar nog altijd gebruik maakten van potlood en papier heeft nu een verandering plaatsgevonden.

Inmiddels werken we met de nieuwste ontwerp-tool de ‘iPad Pro’. Dit is een tekentablet speciaal ontwikkeld voor echte professionals zoals illustratoren en ontwerpers. Zin in een kleine demonstratie hiervan? Laat het ons weten dan we nemen hem mee.

Logo ontwerp

Met de verkregen feedback gaan wij terug naar de tekentafel om alle nieuwe inzichten te verwerken. Natuurlijk laten we je deze, zodra we klaar zijn, direct zien tijdens de volgende presentatie. Ook nu is jouw feedback hierop van groot belang. Langzaamaan zal er een gewenste richting ontstaan die naar jouw nieuwe logo gaat leiden. We gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat de ontwikkeling van een nieuw logo één van de belangrijkste startpunten is voor het geven van een gezicht aan jouw (nieuwe) bedrijf. Uiteindelijk is de laatste presentatie het eindpunt van de ontwikkeling van je nieuwe logo. Natuurlijk zullen we je dan ook gelijk voorzien van alle gewenste bestandsformaten die je kunt gebruiken om je nieuwe online en offline middelen te gaan ontwikkelen. Nieuw logo-ontwerp nodig? Bel of mail ons dan!

Logo-ontwerp Pro Supply
Food Basics logo design
Logo Het grote Groningse geluidsfeest
Logo design Whakakeke
Logo ontwerp Aap Draak Viking
Logo ontwerp Huis voor de sport
Logo-ontwerp ES
Ontwerp logo Jongerenwerk
Logo-ontwerp LENDA

Re-styling logo

Ooit wel eens gehoord van het recyclen van een logo? Bel ons en we vertellen je er alles over. Soms is een bestaand logo in potentie nog steeds zo sterk en goed dat het zonde zou zijn om hem te vervangen voor een heel nieuw logo. Heb jij ook een goed logo dat eigenlijk wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Wij kunnen je helpen je bestaande logo te re-stylen en een metamorfose te verzorgen. Soms zijn er maar kleine aanpassingen nodig om je bestaande logo te moderniseren. Laat het sleutelen aan een bestaand logo maar aan ons over. Doen we graag voor je!

Fusielogo nodig? Samenvoegen van meerdere bedrijfslogo’s?

Wij houden van serial entrepreneurs. Ben jij ook zo’n ondernemer die inmiddels meerdere bedrijven heeft opgezet, gekocht en/of overgenomen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb jij ook de behoefte om eenheid aan te brengen in verschillende bedrijfslogo’s? Bel ons dan! Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een lijn kunnen aanbrengen in alle bestaande ontwerpen en logo’s die er zijn. Of we bijvoorbeeld een familie kunnen maken van alle bedrijven die onder dezelfde BV vallen. Wij durven jou te beloven dat wij echt iets indrukwekkends voor je zullen maken als je jouw logo-ontwerp aan ons toevertrouwt. Laten we brainstormen!

Logo-ontwerp Vier Leeuwen Incasso
Logo design Cleara Biotech
Special Forces logo design
Logo Boulevard Kralingen
Logo ontworpen voor de Reunie Commissie
Logo voor OBS Noordewier
Logo design Hellwege
Design logo Harrier
Logo ontwerp Emporium
Ontwerp van het logo voor Boerderij Buitengewoon
Alex 010 logo-ontwerp
Logo Andriessen Criminaliteitspreventie
Logo ontwerp Studio Woonforum
Logo ontworpen voor De Contect Fabriek
Logo design Samsara Therapeutics
Sportplein Groningen logo ontwerp
Logo design Re:cycle Sussex
Logo Fitring lijfstijl centrum
Logo ontwerp voor DJ Tonko
Logo SJO t Hogeland
Boerderij Buitengewoon logo ontwerp
Yumi logo
Limoncello Club logo design
Logo design 4x stoer
Logo ontwerp ZUTZ
Logo Baas over eigen Huis
Logo | Wimperpimpert
Logo | Praktijk Zien
Logo | Schrieverswold
Logo Xplore Grun