Boekontwerp Kaaskop in gorgonzolaland - Marc Wiers
Boekontwerp K en nu verder
Boekomslag ontwerp - Braaf blijven

Boek laten ontwerpen

Wil jij een boek laten ontwerpen? Al jarenlang zijn wij als enthousiaste boek- en omslagontwerpers de preferred suppliers voor een aantal uitgevers. Uitgeverij Nobelman, Atlas uitgeverij en nog een aantal minder bekende uitgeverijen. Ook particulieren behoren tot onze klanten voor een boekontwerp.

Boekillustraties

Ben jij op zoek naar een goede ontwerper die de illustraties voor jouw nieuwe boek precies zo gaat maken als jij ze voor ogen hebt? We worden regelmatig gevraagd voor het ontwerp van boekillustraties. Zowel handgetekende boekillustraties als digitale illustraties behoren tot de mogelijkheden die onze ontwerpstudio biedt.

Mijn dagen met Renata - boekontwerp
Boekillustratie en boekomslag voor Communicatie wat een vak
Boekomslag ontworpen voor Hilbrand Vinckers, De wieg

Boekomslag laten ontwerpen

Heb jij zelf een boek geschreven en wil je niets liever dan deze zelf gaan uitgeven? Bel ons dan even. Wij kunnen het boekomslag ontwerpen en het hele binnenwerk. Ook kunnen we je begeleiden met het inkopen van het drukwerk van deze boeken of desgewenst de inkoop geheel voor je verzorgen. Wij zien de laatste jaren een toenemende vraag van particulieren die graag zelf hun eigen boek willen uitbrengen en een boekontwerp nodig hebben.

Een boekomslag maken dat een tipje van de sluier oplicht of dat juist heel duidelijk de inhoud weergeeft. Van romans tot non-fictie en alles wat daartussen ligt.

Iedere keer anders, beïnvloed door de tekst, door de schrijver, door de uitgever, door de lezer en door de creatieve vrijheid. Natuurlijk maken wij ook het hele binnenwerk op, zodat het perfect past bij het mooie omslag. Boekomslag laten ontwerpen? Bel ons!

E-book ontwerpen

Het boekenvak kent inmiddels vele mogelijkheden. Met een kleine extra inspanning zetten we het boek dat we reeds voor je hebben ontworpen om in een digitaal boek. Het zogeheten e-book. Je kunt dan ook gelijk vrij eenvoudig een online verkoopkanaal opstarten om je boek onder de aandacht te brengen bij fervente e-book lezers en kopers. Zin gekregen? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Boekomslag ontwerp voor Het onvoltooide leven van Thomas
Boekontwerp: Het einde van de punk in Helsinki
Ontwerp boek Met kraai heen en hond terug
Boekomslag Mijn naam is Marythe
Boekontwerp TGAC
Boekontwerp Yaad
Boekontwerp Communicatie
Boekontwerp - De wegen van Valentina
Kookboek ontwerp en illustratie door Schriever design en concept