Kledingdesign en webdesign voor Whakakake

Concept nodig?

Bel ons! Zonder concept geen idee! Kortom geen idee, geen communicatie! Wanneer is het nodig om je eens echt te onderscheiden? Vraagt jouw bedrijf of product ook om een opvallend concept?

Laten we dan eens iets compleet nieuws verzinnen. Iets dat nog niemand heeft. Wat nog nooit eerder door iemand is gedaan. Wij leven voor concepten. Wij zien concepten graag als een van de belangrijkste uitdagingen van ons werk. Daarom is conceptontwikkeling iets waar we veel aandacht aan besteden èn waarvoor we veel gevraagd worden.

Brainstorm

Een goed concept is spraakmakend, innovatief en geeft bovendien richting. En wanneer je een goed concept hebt ontwikkeld kun je vaak makkelijk vervolgstappen nemen en is het helder welke kant je op moet. Heb jij een goed idee maar heb je een concept nodig om het idee aan op te hangen? Dit kan door middel van een brainstormsessie. Tijdens onze energieke brainstormsessies dagen we je graag uit om de grenzen van jouw idee te verkennen. Wat kunnen we met jouw idee? Of hoe maken we het idee opvallend? Wat kunnen we ermee communiceren?

We komen dan met ons creatieve team bij je langs. Bij jou op kantoor of bij ons in de studio. Maar als je wilt dan organiseren we gewoon een ’te gekke’ locatie. Meestal komen we met de art-director en de copywriter, soms bijgestaan door onze accountmanager. We brengen de doelen in rap tempo in kaart en gaan voor en mèt jou aan de slag.

De brainstorms bestaan uit één of twee dagdelen, afhankelijk van jouw vraag.  We doen de sessie(s) het liefst met meerdere mensen uit jouw team samen. “The sky is the limit”. We willen graag vrij en open brainstormen. Niets is fout. Alle aanvullingen en inzichten zijn welkom. We hebben jullie energie nodig. Wij vragen je namelijk actief te zijn, mee te denken en open te staan voor alle mogelijkheden. We schetsen, schrijven en tekenen. Vandaar dat aan het einde van de brainstormsessie er een schat aan concepten en/of ideeën is ontstaan. Samen werken we de ideeën door. We filteren en maken keuzes. Tenslotte geven we er aan het eind van de brainstorm een klap op.

Concept en campagne | Prachtig Kralingen