Vloerontwerp en wandontwerp

Vloerontwerp of wandontwerp nodig? Heb jij een wand of een vloer in je bedrijf die echt spraakmakend mag worden? Wij ontwerpen de meest gave muur, vloer of loopruimte speciaal voor jouw bedrijf! Steeds vaker worden we gevraagd om iets bijzonders te ontwerpen in een kantoor of een bedrijfsruimte. Een wandontwerp of vloerontwerp exclusief gemaakt en uniek voor een ruimte.

Met veel plezier werken we samen met jou aan het gewenste ontwerp hiervoor. Desgewenst ook in samenspraak met een paar rasechte interieurontwerpers en interieurarchitecten.

We ontwikkelen niet alleen het wandontwerp of vloerontwerp, we kunnen er ook voor zorgen dat deze wordt geproduceerd en wordt aangebracht.

Hoe gaaf wil jij je werkruimte of misschien wel je monumentale pand hebben? Uit ervaring weten wij dat mensen zelf vaak een duidelijke visie hebben als het gaat om het ruimtelijk ontwerp. Dat vinden wij leuk! Vertel ons je ideeën en wij gaan het voor je tekenen in onze ontwerpstudio.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen als je een beursstand, ontwerp voor een glazen pui, bestickering of bewegwijzering nodig hebt. Alles is mogelijk binnen onze specialisatie ‘ruimtelijk ontwerp’.

Vloer- en wandontwerp | Woldring | Schriever design
Beursstand wandontwerp | Schriever design Groningen

Wist je dat?

We hebben net een aantal ruimtelijke projecten voor een bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer opgeleverd. We verzorgden daar onder andere het wandontwerp en vloerontwerp in twee verschillende ruimtes. Ook zijn daar een aantal meubels in de ruimte speciaal ontworpen door ons.

Voor een grote school zijn we gevraagd een hele gave aanwezigheidswand en smoelenboek muur te ontwerpen die jong en oud aanspreekt.

Ook zin gekregen in een opvallend muurontwerp of vloerontwerp? Bel of mail ons dan gelijk even. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en de kosten.