Verpakkingsontwerp nodig?

Bel ons! Ga jij ook een nieuw product op de markt brengen en heb je een verpakkingsontwerp nodig? Wij kunnen het voor je ontwerpen. Heb je een marketingstrategie opgezet maar is het nodig de bestaande verpakkingen in een nieuw jasje te steken? Moet er een volledige verpakkingslijn worden ontworpen. Een nieuwe of bestaande productlijn? Laat het ons weten.

Wij houden van verpakkingsontwerp en zijn hiervoor veelgevraagd. We hebben dan ook al 25 jaar ervaring als verpakkingsontwerpers. Vroeger heeft onze hoofdontwerper zelfs aan de wieg gestaan van de toen nog onbekende merken als Axe en Bertolli. Toen mocht hij al aan de slag met het verpakkingsontwerp hiervoor. Ook internationaal hebben we veel verpakkingen mogen beetpakken. Onlangs zijn we bijvoorbeeld gevraagd de nieuwe verpakkingslijn te ontwerpen voor de start-up van MYLILY tampons. Niet alleen het logo hiervan komt bij ons van de tekentafel. Ook de volledige verpakkingslijn voor alle productformaten. Wegens succes wordt momenteel deze verpakkingslijn zelfs uitgebreid.

Verpakking Metzger Weber Rhinorox
Verpakkingsontwerp Hamoline
Verpakkingsontwerp Hamoline Gevelimpregneer
Verpakking ontworpen voor fles Calvadodos
ontwerp verpakking voor Food Basics
Yumi verpakkkingsontwerp

Mockup’s

Behalve het maken van het werkelijke verpakkingsontwerp verzorgen we natuurlijk ook alle zaken rondom de verpakking. Zowel in het voortraject als in het natraject. In het voortraject maken we gebruik van een gefaseerde uitwerking van idee tot schets. Uiteindelijk uitgewerkt naar het definitieve eindproduct.

We zorgen er na het ontwerp voor dat er van de verpakking een werktekening wordt gemaakt voor de productie van de verpakking. Soms hebben producten een voorsprong nodig. Dan is het vaak wenselijk dat voor de fotografie van het nieuwe product mockup’s worden gemaakt. Een heel precies werkje. Hier maken we een lege verpakking precies zoals hij er in de winkel uit zou komen te zien. Deze mockup’s kunnen dan gebruikt worden in de reclamefotografie. Ook worden ze gebruikt tijdens campagnes. Dus één of meerdere mockup’s nodig? Bel ons dan even voor de mogelijkheden.

Verpakkingsontwerp voor Fehnland Ziegenkäse Hexenschwert
Verpakkingsontwerp voor Fehnland Ziegenkäse Moormädel
Verpakkingsontwerp voor Fehnland Ziegenkäse Scherenschleifer
Ontwerp verpakking Fehnland Ziegenkäse Schmuggelkäse
Ontwerp verpakking Fehnland Ziegenkäse Schmuggelkäse Italienische
Ontwerp verpakking Fehnland Ziegenkäse Schmuggelkäse Brennnessel

3d rendering

Tot slot is het mogelijk behalve mockup’s ook een 3d rendering te maken van jouw nieuwe verpakkingsontwerp.

Hiervoor gebruiken wij onze computer. Voor 3d rendering werken we met Adobe Photoshop en Adobe Dimention. Kortom verpakkingsontwerp of iets anders nodig?

Ontwerp verpakkingen Fehnland Ziegenkäse